Vi vil rette en stor takk til alle funksjonærene, deltakerene, trenere og ledere som bidro til at dette ble et flott friidrettsstevne og samtidig se at omtrent alle fulgte de strenge smittevernreglene som var bestemt før stevnet startet. Å se at trenere fra andre klubber stilte opp å hjalp funksjonærer der det trengtes. I tillegg hjalp de ikke bare sine egne utøvere, men også andre utøvere, det var som god gammel sportsånd.

Det var mye arbeid i forkant og under stevnet, samtidig som det var mindre deltakelse på grunn av pandemien og dens restriksjoner, men vi fikk gjennomført et godt stevne og med omtrent det samme stevnetilbudet som tidligere år. Det ble gjort mange gode prestasjoner av de aktive som viser at mange har trent godt under denne vanskelige perioden vi er i ferd med å legge bak oss. Og det beste var å se den idrettsgleden som barna siste. Både ledere og trenere var nok også glade for å endelig kunne delta på et litt større friidrettsstevne. Det er klart at det er mer motiverende for både de aktive og trenerne å få delta på et større friidrettsstevne. Nå får vi bare håpe at dette var starten på en normal friidrettssesong. Det vil nok fortsatt være krevende å arrangere, men ikke umulig og det fikk vi vist denne flotte helgen hvor været også var med oss.

Igjen vil vi takke alle sammen som gjorde denne helgen komplett. Så ønsker vi både aktive og trenere lykke til med resten av sesongen.